Recollida de voluminosos i residus de poda vegetal

L’Ajuntament de Súria i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener ofereixen un servei gratuït de recollida de voluminosos i residus de poda vegetal, porta a porta, amb una periodicitat setmanal.

QUÈ SÓN ELS VOLUMINOSOS?

Són objectes d’ús quotidià que, a causa de la seva dimensió, no es poden deixar en els contenidors i són difícils de transportar: mobles vells, matalassos, somiers...

COM S'HA DE DEMANAR EL SERVEI DE RECOLLIDA?

Cal trucar una setmana abans de la recollida a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Súria (telèfon 93.868.28.00) en horari d’atenció al públic, indicant el nombre i tipus de voluminosos i l’adreça de recollida.

QUAN ES FA LA RECOLLIDA?

Tots els divendres no festius, a partir de les 7.00 h. Això vol dir que cal deixar els voluminosos al carrer, al costat de la porta, el dijous a la nit o el mateix divendres abans de les 7.00 h, evitant que la seva presència provoqui molèsties o problemes de mobilitat a altres persones. NOMÉS ES RECOLLIRAN UN MÀXIM DE 10 VOLUMINOSOS CONCERTATS PER DIA.

QUÈ FER SI NO EM PUC ESPERAR?

Cal portar-ho a la Deixalleria Municipal. Se’n pot consultar l’horari d’obertura en el següent enllaç del web municipal: http://www.suria.cat/deixalleriamunicipal.

 Més informació sobre reciclatge i recollida selectiva a Súria: www.suria.cat/recicla.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11-01-2024 12:22