Avisos

Dj.09
JUL
Avís sobre l'obligatorietat de les mascaretes

L’Ajuntament de Súria recorda que fins a nou avís l’ús de la mascareta ÉS OBLIGATORI des dels 6 anys a la via pública, als espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, segons una resolució de la Generalitat.

Tot i que l’incompliment d’aquesta resolució pot donar lloc a sancions, es demana a tothom l’ús de mascareta per motius de responsabilitat, civisme i protecció sanitària.

Dc.08
JUL
Avís sobre la Festa Major 2020

L’Ajuntament informa que durant la celebració dels actes de la Festa Major 2020 serà NECESSARI I IMPRESCINDIBLE respectar les normes de protecció i distància social per evitar possibles brots de Covid-19.

Pel bé de tothom, es prega a totes les persones assistents que es compleixin aquestes mesures, així com també les indicacions dels organitzadors.

L’ORGANITZACIÓ ES RESERVA EL DRET DE CANCEL·LAR QUALSEVOL ESPECTACLE QUE S’ESTIGUI REALITZANT SI EL PÚBLIC NO RESPECTA LES MESURES DE PROTECCIÓ I SEGURETAT.

Tal i com s’indica en el programa festiu, l’actual situació d’alerta sanitària obliga a aplicar les següents normes de protecció durant la celebració dels actes:

  • No hi haurà servei de bar als actes per part de la comissió, en aplicació de les mesures anti-Covid.
  • Als actes no s’hi podrà assistir a peu dret.
  • Cal portar mascareta i garantir la distància de seguretat de 2 metres.
  • Cal evitar aglomeracions de gent a l’inici i al final dels actes.
  • Per accedir a les sessions d’autocinema que tindran lloc al Rieral del Tordell, s’hi entrarà per la carretera de la Mina i es sortirà per la carretera de Manresa. No es podrà sortir dels cotxes durant la projecció de la pel·lícula. No hi haurà servei de bar.
  • Es recomana veure des de casa el Castell de Focs. Per tal de facilitar-ho, s’ha canviat la ubicació del punt de llançament.
Ds.04
JUL
Avís sobre el Mercat Setmanal del 4 i l'11 de juliol

El Mercat Setmanal dels dissabtes 4 i 11 de juliol tindrà lloc a les Pistes de l'Escorxador.

Dc.01
JUL
Aprovació inicial de modificació de Normes Subsidiàries

El Ple de la Corporació de l’Ajuntament de Súria en sessió ordinària de data 25 de juny de 2020 ha aprovat provisionalment la Modificació Puntual número 16 de Normes Subsidiàries de Planejament de Súria per a l’actualització d’usos en sòl no urbanitzable a la finca les Comes.

  • Enllaç per consultar l'anunci publicat en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Súria: Enllaç
Dl.15
JUN
Inici del termini de sol·licituds de l'Ingrés Mínim Vital

El termini de sol·licituds per demanar la prestació de l'Ingrés Mínim Vital, ajut impulsat pel Govern central per a les famílies vulnerables, s'inicia dilluns 15 de juny.

Més informació sobre el mecanisme de sol·licitud: Enllaç

Dc.10
JUN
Exposició pública de projectes de millora de polígons

Tres projectes de millora dels polígons La Pobla Nord, Abadal i Joncarets romanen en període d’exposició pública fins al proper 23 de juliol, després de la seva aprovació inicial per part de la Junta de Govern Local i de la publicació dels anuncis oficials en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Els esmentats projectes són els següents:

  • Projecte de millora de l’accessibilitat i zones d’aparcament al polígon industrial La Pobla Nord.
  • Projecte de millores puntuals en l’accés al polígon Abadal.
  • Projecte d’urbanització del darrer tram del polígon industrial de Joncarets.

Els tres projectes han estat impulsats per les àrees de Promoció Econòmica i Urbanisme de l’Ajuntament, amb el suport de l’àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona.

Les persones interessades en consultar aquests projectes hauran de demanar cita prèvia als Serveis Tècnics Municipals.

- Més informació: http://www.suria.cat/plamillorapoligons

Dl.08
JUN
Avís de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC)

Fins a nou avís, totes les consultes i gestions a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) seran ateses de forma telemàtica, per telèfon o presencialment amb cita prèvia.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-05-2018 10:22