Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC)

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), ubicada a la planta baixa de la Casa de la Vila, atén les consultes generals sobre els tràmits municipals, recull els suggeriments dels ciutadans i ciutadanes, i adreça aquesta informació a l’àrea municipal que pertoqui.

Fins a nou avís, es restringeix la circulació de persones externes a l’Ajuntament per l’interior de la Casa de la Vila a causa de les mesures de prevenció per evitar nous brots del coronavirus. Només s’hi podrà accedir de forma lliure a l’OAC.

L’OAC tindrà un aforament màxim d’un únic usuari. Aquesta limitació serà degudament senyalitzada. Les persones que necessitin rebre atenció, podran sol·licitar també cita prèvia a l’OAC o accedir-hi sense previsió. No obstant, es donarà ordre preferent als usuaris que tinguin cita prèvia. El públic farà cua en direcció al carrer, mantenint distàncies de seguretat.

L’atenció al públic es farà seguint un sistema de cita prèvia a les diferents àrees municipals. La porta de vidre del pati interior de la Casa de la Vila romandrà tancada i només es podrà obrir des de dins per als usuaris amb cita prèvia.

DADES DE CONTACTE

- Horari d'atenció al públic: dilluns a divendres feiners: de 9.00 a 13.00 h.

- Adreça: planta baixa de la Casa de la Vila (carrer Ernest Solvay, 13. 08260-Súria).

- Telèfon: 93.868.28.00.

- Fax: 93.868.29.31.

- Correu electrònic: suria@suria.cat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-04-2021 19:36