L'Ajuntament porta a terme una campanya per reforçar la difusió de les prestacions de l'àrea de Drets Socials

Última revisió 17-11-2023 17:24
17/11/2023

L'Ajuntament de Súria porta a terme durant aquest mes de novembre la campanya ‘Serveis socials més a prop’ per reforçar la difusió de les prestacions de l’àrea municipal de Drets Socials entre les persones grans de la vila. Aquesta campanya inclou trucades telefòniques directes i la distribució d’un díptic informatiu sobre el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD).

L’objectiu d’aquesta campanya és garantir que el coneixement d’aquests serveis arriba a tota la gent gran. Les trucades són realitzades per membres de l’equip tècnic de l’àrea de Drets Socials de l’Ajuntament, que s’identifiquen clarament com a treballadores municipals.

A més d’informar sobre els serveis municipals, aquestes trucades també serveixen per recollir suggeriments i propostes sobre les necessitats d’atenció a les persones grans.

En la carta de presentació de la campanya, la regidora d’Educació, Drets Socials i Solidaritat, Esther Cabezos, explica que la posada en marxa d’aquesta campanya respon a la prioritat d’«oferir cada vegada més un millor servei i conèixer de més a prop les necessitats de les persones grans de la vila».

El SAD s’adreça a les persones que tenen una autonomia limitada o que es troben en una situació de vulnerabilitat, i necessiten un suport a casa seva. La seva finalitat és ajudar aquestes persones en les activitats quotidianes i, en alguns casos, també pot oferir suport en la neteja i en el manteniment de la llar.

Per accedir al SAD, cal una valoració i derivació prèvia dels equips professionals dels serveis socials.

  • Més informació sobre el SAD de l’Ajuntament de Súria: www.suria.cat/sad.
  • Enllaç per descarregar el díptic informatiu del Servei d'Ajuda a Domicili (SAD): Enllaç.