L'Escola de Salut de Súria comença a preparar la segona edició, després de la bona acollida del primer curs que acabarà el proper 7 de juliol

Última revisió 28-06-2023 12:40
28/06/2023

L'Escola de Salut de Súria ha començat a preparar la seva segona edició, després de la bona acollida de les activitats realitzades al llarg d’aquest any 2023. La cloenda de la primera edició tindrà lloc divendres 7 de juliol amb una visita als Aiguamolls de Santpedor i el Parc de l’Agulla (Manresa).

Les instal·lacions de l’Esplai van acollir el passat dijous 22 de juny una sessió oberta per valorar aquesta primera edició de l’Escola de Salut i proposar possibles temes d’interès per al proper curs. En aquesta sessió es va fer una valoració molt positiva de la participació registrada i es va agrair la col·laboració de les persones i entitats que han fet possible l’èxit de la primera edició.

L’Escola de Salut és una iniciativa de l’Ajuntament de Súria, a través de les àrees municipals de Sanitat i Esports, i de l’Institut Català de la Salut (ICS) de la Catalunya Central, amb l’equip sanitari del CAP Goretti Badia. El seu objectiu principal és oferir eines per al benestar físic i emocional de les persones majors de 60 anys, a través de xerrades i altres activitats com caminades i tallers.

La sessió de valoració va ser conduïda per les regidores de Sanitat i Esports en el darrer mandat municipal, Olga Tena i Montserrat Albacete, respectivament, i del psicòleg del CAP surienc, Fabián Contreras. La programació de la primera edició de l’Escola de Salut es va iniciar el passat mes de febrer i ha inclòs més d’una vintena d’activitats.

Les xerrades han anat a càrrec de representants de l’equip sanitari del CAP i s’han desenvolupat a L’Esplai, amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran i Fundació La Caixa. Altres activitats han estat diverses caminades coordinades pel Centre Excursionista, un taller de l’Escola Municipal de Música i una sessió d’aquagym a càrrec del Pou4 SAS Fitness Club.

Sortida de cloenda de la primera edició

La sortida als Aiguamolls de Santpedor i al Parc de l’Agulla, darrera activitat de la primera edició de l’Escola el divendres 7 de juliol, comptarà amb un servei de minibus que sortirà de l’Estació d’Autobusos a les 8.30 h.

Les persones interessades en participar-hi s’hauran d’inscriure prèviament fins al dilluns 3 de juliol a l’àrea de Drets Socials (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d’atenció al públic. Les places són limitades.

Sessió oberta de valoració de la primera edició de l'Escola de Salut i propostes per al nou curs.
Sessió oberta de valoració de la primera edició de l'Escola de Salut i propostes per al nou curs.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria