Escola de Salut

L'Escola de Salut de Súria és un programa d'activitats que vol oferir eines pràctiques per a la millora del benestar físic i emocional, especialment pensades per a les persones majors de 60 anys. El desenvolupament d'aquestes activitats va a càrrec de membres de l'equip sanitari del CAP Goretti Badia i altres especialistes i entitats de la vila.

L'organització de l'Escola de Salut de Súria és a càrrec de l'Institut Català de la Salut (ICS) de la Catalunya Central i l'Ajuntament de Súria, a través de les àrees municipals de Sanitat i Igualtat.

La 1a edició de l'Escola de Salut de Súria va tenir lloc entre gener i juliol de 2023 amb una bona acollida. Aquest setembre s'inicia la 2a edició, amb la col·laboració de l'Associació de Gent Gran, Centre Excursionista, Escola Municipal de Música, Pou4-SAS i Fundació La Caixa.

En el conjunt de la Catalunya central, l'ICS organitza altres Escoles de Salut amb els objectius de millorar la salut i el benestar de la ciutadania, i acostar l'atenció primària a la comunitat.

  • Dates de la 2a edició de l'Escola de Salut de Súria: del 14 de setembre al 14 de desembre de 2023.
  • Enllaç al programa de la 2a edició de l'Escola de Salut de Súria: Enllaç.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31-10-2023 18:53