La primera edició de l'Escola de Salut de Súria acaba amb una sortida als Aiguamolls de Santpedor i el Parc de l'Agulla

Última revisió 12-07-2023 18:17
12/07/2023

La primera edició de l’Escola de Salut de Súria es va tancar divendres 7 de juliol amb una caminada fora vila als Aiguamolls de Santpedor i al Parc de l’Agulla (Manresa). El programa d’activitats ha inclòs xerrades, tallers i altres activitats que s’han desenvolupat des del passat mes de febrer, adreçades a persones majors de 60 anys.

L’Escola de Salut de Súria ha estat una iniciativa de l’Ajuntament, a través de les àrees de Sanitat i Esports, i l’Institut Català de la Salut (ICS) de la Catalunya Central, amb la participació del Consell Municipal de la Gent Gran, Centre Excursionista, Escola Municipal de Música, Associació de Gent Gran, Pou4 SAS, Fundació La Caixa i Diputació de Barcelona. Les xerrades realitzades han comptat amb la participació de l’equip sanitari del CAP Goretti Badia (Súria).

La darrera caminada d’aquesta primera edició va ser coordinada pel Centre Excursionista. Les persones participants es van poder apropar a la riquesa natural dels Aiguamolls de Santpedor, el Parc de la Séquia i el Parc de l’Agulla.

L’objectiu de l’Escola de Salut ha estat oferir elements de reflexió, recomanacions i activitats per treballar diferents aspectes relacionats amb el benestar físic i psicològic de les persones, tenint en compte la realitat quotidiana i els seus condicionants. Les activitats realitzades han registrat una alta participació.

El passat 22 de juny va tenir lloc a L’Esplai una sessió oberta per valorar aquesta primera edició de l’Escola de Salut i preparar les activitats del curs vinent, després de la bona acollida del programa d’enguany.

L’Ajuntament de Súria i l’ICS agraeixen el treball i la participació de totes les persones i entitats que han fet possible l’èxit de la primera edició de l’Escola de Salut, amb el programa d’activitats de salut més ampli que s’ha desenvolupat a la vila en molts anys.