Àrea de Joventut

PUNT D'INFORMACIÓ JOVE

El Punt d’Informació Jove (PIJ) és ubicat al Casal de Joves (parc municipal Macary i Viader). Ofereix informació i assessorament personalitzat, gratuït i confidencial sobre temes d’interès per a adolescents i joves de 13 a 35 anys.

Els àmbits temàtics del PIJ són els següents:

  • Educació i formació. Informació sobre estudis, itineraris acadèmics, formació reglada i no reglada, beques, homologacions, convalidacions, títols i carnets, etcètera.
  • Treball. Recursos per buscar feina, ofertes ocupacionals per a joves, suport i acompanyament en la recerca, treball a l’estranger, assessorament laboral, etcètera.
  • Salut i prevenció. Informació sobre sexualitat, drogues, hàbits alimentaris i de culte al cos, relacions socials, etcètera. Si s’escau, suport i derivació a serveis especialitzats.
  • Habitatge. Suport i recursos per a la recerca d’habitatge jove, allotjament per a estudiants, assessorament, borses, etcètera.
  • Mobilitat. Informació sobre recursos per a joves viatgers, transport, etcètera.
  • Participació. Voluntariat, associacionisme, sindicats d’estudiants, etcètera.
  • Oci, lleure i cultura. Agendes d’activitats al poble, a la comarca i al territori (teatre, música, dansa, cinema, circ, festes populars, concerts, etcètera).

A través del Programa d’Informació i Dinamització (PIDCES), el PIJ disposa d’un servei descentralitzat a l’institut Mig-Món.

- Horari d’atenció presencial: Dijous feiners, de 16.00 a 19.00 h. Dissabtes feiners, de 10.00 a 13.00 h.

- Atenció de consultes: Presencials (en horari de servei o amb cita prèvia), telefòniques i on-line (whatsapp, facebook, mail).

- Facebook del Casal de Joves: https://www.facebook.com/casaldejovesdesuria

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-03-2022 17:58