Les obres de millora i renovació de diferents parcs infantils al centre urbà i diferents barris de la vila entren en la darrera fase

Última revisió 10-05-2022 18:53
10/05/2022

Les obres de millora i renovació de diferents parcs infantils de la vila es troben actualment en la darrera fase i es completaran entre aquests mesos de maig i juny. Recentment s’ha acabat la renovació del parc infantil ubicat al darrer tram del carrer de les Flors i el seu entorn, al barri de Santa Maria.

Dins d’aquesta actuació s’inclouen els parcs infantils del Parc Municipal Macary i Viader, plaça de Sant Joan i dels barris de Joncarets i Salipota (banda sud del carrer Pompeu Fabra). El desenvolupament de les obres s’ha endarrerit en relació amb el calendari previst inicialment per raons alienes a l’Ajuntament.

La previsió actual és que la millora i renovació dels parcs infantils del Parc Municipal i dels barris de Joncarets i Salipota s’hagin completat dins d’aquest mes de maig. El parc infantil de la plaça de Sant Joan serà renovat al llarg del mes de juny per tal que pugui tornar a estar operatiu abans de la Festa Major.

Aquests projectes de millora i renovació de parcs infantils han estat promoguts per l’Ajuntament de Súria, amb la coordinació de l’àrea municipal d’Urbanisme i la implicació de les respectives associacions de veïns a través dels pressupostos participatius.

Els parcs inclosos en aquests projectes comptaran amb nous jocs i plaques informatives sobre l’edat òptima d’utilització i mesures de prevenció i seguretat.

El pressupost de licitació de les obres de renovació del parc infantil del carrer de les Flors i el seu entorn ha estat de 47.426,51 euros, IVA inclòs. El projecte de millora i renovació dels altres parcs infantils té un pressupost de licitació de 208.753,76 euros, IVA inclòs.