L'Ajuntament publica la convocatòria de prestacions socials de caràcter econòmic per a aquest any 2023

Última revisió 19-01-2023 19:39
19/01/2023

L'Ajuntament de Súria ha publicat la convocatòria de prestacions socials de caràcter econòmic per a aquest any 2023. En la majoria de les línies previstes, el termini de presentació de sol·licituds es perllongarà al llarg de tot l’any natural.

Aquestes prestacions poden ser sol·licitades per famílies empadronades en el municipi, que compleixin els requisits establerts en el vigent Reglament Municipal de Prestacions Socials de Caràcter Econòmic.

Les línies incloses en la convocatòria són les següents:

  • Necessitats puntuals, urgents i bàsiques. Alimentació, higiene, roba i calçat, subministraments bàsics, higiene de primera infància, accés i manteniment de l’habitatge habitual, allotjament d’emergència, etcètera.
  • Prevenció i manteniment de la salut i l’atenció sanitària.
  • Atenció als infants. Ajuts a l’escolarització infantil (0-3 anys), material escolar i llibres d’educació primària i secundària, menjador escolar complementari i activitats extraescolars i de lleure.
  • Suport a la integració sociolaboral.

Les sol·licituds per accedir a aquestes línies es podran presentar durant tot l’any 2023.

Les línies que tenen un termini de presentació de sol·licituds més reduït són les següents:

  • Prestacions per a convivències en educació infantil i primària i crèdit de síntesi en educació secundària. Termini de presentació de sol·licituds entre els dies 6 i 17 de febrer.
  • Prestacions per a activitats/casals d’estiu. Termini de presentació de sol·licituds entre els dies 15 i 26 de maig.
  • Prestacions per a material escolar i llibres. Termini de presentació de sol·licituds entre els dies 15 i 26 de maig.
  • Prestacions per a activitats extraescolars. Termini de presentació de sol·licituds entre els dies 4 i 15 de setembre.

L’àrea de Benestar Social pot valorar la urgència de casos que requereixin l’atorgament d’aquest tipus de prestacions al llarg de tot l’any.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’àrea municipal de Benestar Social, a la planta baixa de la Casa de la Vila i en horari d’atenció al públic, ja sigui presencialment o a través del telèfon 93.868.28.00.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.