L'Ajuntament obre el període de sol·licitud d'ajuts per a les activitats econòmiques i comercials de la vila afectades per la covid

Última revisió 21-12-2021 19:13
21/12/2021

L'Ajuntament de Súria ha obert aquest mes de desembre el període de sol·licitud d’ajuts per a les activitats econòmiques i comercials de la vila que s’hagin vist afectades per les conseqüències de la covid. El termini de presentació romandrà obert fins al proper 25 de gener, incloent-hi aquest mateix dia.

Aquesta iniciativa és impulsada per l’àrea municipal de Promoció Econòmica, i va adreçada als següents sectors:

  • Autònoms. Hauran d’exercir l’activitat econòmica com a persona física a títol individual o amb un màxim de sis persones treballadores al seu càrrec, amb establiment comercial.
  • Microempreses. Hauran de tenir un màxim de sis persones treballadores, titulars d’empreses o establiments comercials i de serveis en el municipi de Súria, que compleixin els requisits establerts en les bases de la convocatòria.

L’objectiu d’aquests ajuts és contribuir a sufragar les despeses habituals produïdes per al manteniment i/o adequació de l’activitat i/o l’establiment en condicions sanitàries adients per a la prevenció de la covid, i per l’adquisició de material sanitari o elements de protecció contra la pandèmia.

També s’hi inclouen les despeses de tramitació d’ERTO, despeses derivades de contractes de lloguer, serveis d’assessorament, subministraments i altres despeses vinculades directament a l’actual situació sanitària.

Els ajuts es concediran en règim de concurrència competitiva. Cap de les despeses imputables en aquesta convocatòria podrà pertànyer a conceptes considerats com a inversió. D’altra banda, l’import de la subvenció serà igual per a totes les persones beneficiàries, i tindrà un import únic de 500 euros.

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Súria.

Per a qualsevol consulta o comentari, les persones interessades es poden posar en contacte amb l’àrea municipal de Promoció Econòmica, en horari d’atenció al públic.

Imatge de les convocatòries d'ajuts al teixit econòmic surienc més afectat per la crisi de la covid.
Imatge de les convocatòries d'ajuts al teixit econòmic surienc més afectat per la crisi de la covid.