La Casa de la Vila acull la constitució de la comissió de seguiment del POUM

Última revisió 22-11-2022 19:12
22/11/2022

El saló de sessions de la Casa de la Vila va acollir el passat dijous 17 de novembre la sessió constitutiva de la comissió de seguiment del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Súria, que actualment es troba en fase de tramitació. Aquest organisme de participació està format per responsables municipals, membres de la corporació, tècnics i representants d’entitats i sectors econòmics i socials de la vila.

La constitució de la comissió de seguiment del POUM va estar presidida per l’alcalde Albert Coberó i el regidor d’Urbanisme, Economia i Hisenda, Suport a Projectes Estratègics Municipals i Suport a l’Alcaldia, Miquel Àngel Montañá.

El POUM és l’eina d’ordenació urbanística bàsica per definir les línies bàsiques de creixement i desenvolupament del municipi.

En la sessió constitutiva de la comissió de seguiment, també hi van participar l’arquitecte municipal, Jaume Espinal, i els membres de l’equip redactor del POUM, Eduard Fenoy i Laura Termes.

En el transcurs de l’acte, l’equip redactor va informar sobre l’estat de tramitació del POUM i les línies mestres dels treballs d’elaboració realitzats fins ara.

La propera reunió de la comissió de seguiment del POUM tindrà lloc el proper 15 de desembre.

Sessió constitutiva de la comissió de seguiment del POUM de Súria, al saló de sessions de la casa de la Vila.
Sessió constitutiva de la comissió de seguiment del POUM de Súria, al saló de sessions de la casa de la Vila.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria