El projecte del Museu de la Mineria, tema destacat del darrer número de La Torre

Última revisió 25-05-2023 13:13
31/01/2023

El projecte del Museu de la Mineria és el tema destacat del darrer número del butlletí municipal La Torre, publicat aquest mes de gener. Aquesta darrera edició també recull els temes d’actualitat municipal dels darrers mesos.

La informació de La Torre remarca que el Museu de la Mineria començarà a ser una realitat aquest any 2023 amb l’obertura d’un centre d’acollida al Casinet del Poble Vell i la voluntat de créixer integrat en el territori.

La presentació del projecte va tenir lloc el passat 25 de novembre al saló de sessions de la Casa de la Vila, dins dels actes de la Festa de Santa Bàrbara. El centre d’acollida serà un punt de partida per als itineraris que les persones visitants podran fer a diferents punts relacionats amb l’activitat minera.

En l’editorial d’aquest nou número de La Torre, l’alcalde Albert Coberó explica que aquest any 2023 serà «determinant» perquè «posarà a prova la resiliència de les persones després d’uns anys d’incerteses que encara duren» i que segueixen influint en la vida de les persones.

Segons l’alcalde de Súria, les institucions han de vetllar per tal que la recuperació arribi a tothom i s’avanci cap a una societat i un municipi més just, amb més serveis socials i una «aposta clara» per la sostenibilitat. En aquest sentit, Albert Coberó afegeix que el govern municipal està donant prioritat als projecte que facin de Súria «un municipi més eficient i respectuós amb el medi ambient».

La Torre també publica els articles d’opinió dels grups municipals i del regidor no adscrit.

  • Enllaç per descarregar el darrer número de La Torre: Enllaç.

Capçalera del butlletí municipal La Torre.
Capçalera del butlletí municipal La Torre.