El butlletí municipal La Torre dedica el seu tema principal a les obres dels barris de la vila per millorar els serveis i l'espai públic

Última revisió 30-12-2021 16:40
30/12/2021

El darrer número del butlletí municipal La Torre, publicat aquesta segona quinzena de desembre, dedica el seu tema principal a les obres que s’estan realitzant a diferents barris de la vila per a la millora dels serveis i l’espai públic. Aquest és el número 84 del butlletí municipal surienc.

En aquesta nova edició de La Torre es deixa constància de les obres en curs de realització i dels projectes previstos als barris de Santa Maria, Sant Jaume, Joncarets, Salipota i centre urbà. El butlletí també inclou altres informacions d’interès municipal esdevingudes els darrers mesos, així com els articles d’opinió dels grups municipals i regidor no adscrit.

Seguint la línia dels darrers números, La Torre també publica les dades sobre l’evolució de la covid a la vila des de l’inici de la pandèmia fins a l’actual sisena onada.

En l’editorial del darrer número de La Torre, l’alcalde Albert Coberó fa una crida a la vacunació per tal de poder reduir l’impacte de la covid. El batlle surienc també remarca que és necessari “tornar als grans consensos”, recuperant el “fort sentiment de responsabilitat col·lectiva” que hi va haver a l’inici de la pandèmia.

El poeta Salvador Perarnau, a les nadales de l’Ajuntament i de la Biblioteca Pública

El poeta Salvador Perarnau protagonitza enguany les nadales de l’Ajuntament i de la Biblioteca Pública, dins de la commemoració del 125è aniversari del naixement i del 50è aniversari de la mort de l’autor surienc, Mestre en Gai Saber i Fill Predilecte de la vila.

Les dues nadales inclouen poemes nadalencs de Perarnau, així com imatges relacionats amb el poeta surienc. En el cas de la nadala de l’Ajuntament, la imatge correspon a una vista parcial dels nous murals de la plaça Salvador Perarnau, inaugurats enguany dins dels esmentats actes commemoratius.

  • Enllaç per descarregar el darrer número del butlletí municipal La Torre: Enllaç.

Capçalera del butlletí municipal La Torre.
Capçalera del butlletí municipal La Torre.