Escola Municipal de Música

OFERTA FORMATIVA DEL CURS 2022-23

  • Aula Infants. Programa de sensibilització musical adreçat a alumnes de 3 a 5 anys, amb l’objectiu de desenvolupar capacitats musicals bàsiques com l’oïda i el ritme a través de la cançó, el joc i les danses.
  • Nivell Bàsic. Programa adreçat a alumnes de 6 i 7 anys. Assignatures: rítmica musical, instrument i cant coral/instrumental Orff.
  • Nivell Elemental. Programa adreçat a alumnes a partir de 8 anys. Assignatures:  rítmica musical, instrument, cant coral/Instrumental Orff, llenguatge musical i Orquestra Diabòlica/grup d’acordions/grup de guitarres/grup de melòdiques/grup de percussió/JOCC.
  • Nivell Mitjà. Programa adreçat a alumnes a partir de 12 anys, i que ofereix la possibilitat d’adaptar el seu contingut de manera lliure. Es pot escollir entre clàssic, modern o bloc lliure.
  • Adults.  Llenguatge musical, instrument, Coral Sòrissons i música de cambra.
  • Especialitats Instrumentals. Acordió, baix elèctric, bateria, clarinet, clarinet baix, contrabaix, flauta travessera, gralla, guitarra, guitarra elèctrica, piano, piano modern, saxòfon, trompeta, viola i violí. Els alumnes d’instrument tenen l’opció de tenir pianista acompanyant. Els alumnes que comencen instrument han de marcar dues opcions a la butlleta d’inscripció; s’intentarà respectar al màxim la prioritat de l’alumne/a.
  • Optatives. Banda, combos, cor jove, ensemble de clarinets, flautes travesseres, trompetes i saxòfons, grup d’acordions, grup de corda folk, grup de gralles, grup de guitarra folk, grup de guitarres, grup de melòdiques, grup de percussió, harmonia clàssica, harmonia moderna, jazzband, JOCC, llenguatge musical, música de cambra i Orquestra Diabòlica. Les assignatures optatives que siguin col·lectives estan supeditades al nombre d’alumnes que s’hi hagin inscrit.

Les assignatures col·lectives estan supeditades al nombre d’alumnes inscrits.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-07-2022 18:54