Escola Municipal de Música

OFERTA FORMATIVA DEL CURS 2023-24

  • Aula Infants. Programa de sensibilització musical adreçat a alumnes de 3 a 5 anys, amb l’objectiu de desenvolupar capacitats musicals bàsiques com l’oïda i el ritme a través de la cançó, el joc i les danses.
  • Nivell Bàsic. Programa adreçat a alumnes de 6 i 7 anys. Assignatures: cant coral, instrument, instrumental Orff i rítmica musical.
  • Nivell Elemental. Programa adreçat a alumnes de 8 anys a 12 anys. Assignatures: cant coral, grup d’acordions, grup de guitarres, grup de melòdiques, grup de percussió, instrument, instrumental Orff, JOCC, llenguatge musical, Orquestra Diabòlica i rítmica musical.
  • Nivell Mitjà. Programa adreçat a alumnes a partir de 12 anys, i que ofereix la possibilitat d’adaptar el seu contingut de manera lliure. Es pot escollir entre clàssic, modern o bloc lliure.
  • Adults. Combo, llenguatge musical, instrument, Coral Sòrissons, grups instrumentals, guitarra folk, harmonia, JOCC, música de cambra, taller de gralla (nou) i taller d’ukelele (nou).
  • Especialitats instrumentals. Acordió, baix elèctric, bateria, clarinet, clarinet baix, contrabaix, fiscorn, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, piano modern, saxòfon, trombó de pistons, trombó de vares, trompeta, viola i violí. Els alumnes d’instrument tenen l’opció de tenir pianista acompanyant. Els alumnes que comencen instrument han de marcar dues opcions a la butlleta d’inscripció; s’intentarà respectar al màxim la prioritat de l’alumne/a.
  • Optatives. Combo, cor juvenil, ensemble de clarinets, flautes travesseres, trompetes i saxòfons, grup d’acordions, grup de corda folk, grup de guitarra folk, grup de guitarres, grup de melòdiques, grup de percussió, harmonia clàssica, harmonia moderna, JazzBand, JOCC, llenguatge musical, música de cambra, Orquestra Diabòlica, taller de gralla (nou) i taller d’ukelele (nou). Les assignatures optatives que siguin col·lectives estan supeditades al nombre d’alumnes que s’hi hagin inscrit.

Les assignatures col·lectives estan supeditades al nombre d’alumnes inscrits.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-07-2023 19:28