Campanya per l'ús de les Deixalleries

VALS DE DESCOMPTE

L’Ajuntament de Súria va implantar l’any 2014 un sistema de targetes de bonificació amb vals de descompte per l’ús de la Deixalleria Municipal i la Deixalleria Mòbil. Des d’aleshores, el nombre de persones participants ha anat a l’alça i la campanya s’ha consolidat.

Les persones usuàries de la Deixalleria Municipal i la Deixalleria Mòbil poden sol·licitar una targeta que serà segellada amb cada nova aportació. Posteriorment, i en funció del nombre de segells aconseguit, es poden obtenir vals de descompte per als establiments adherits a la Unió de Botiguers de Súria.

Aquesta iniciativa és impulsada per l’Ajuntament de Súria, a través de l’àrea de Medi Ambient, i amb el suport de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, la Unió de Botiguers i la Diputació de Barcelona.

CAMPANYA DE 2024

El funcionament de les targetes de la Deixalleria Municipal i de la Deixalleria Mòbil és el següent:

  • On obtenir-les. Les persones interessades podran demanar la Targeta Deixalleria a l’OAC (planta baixa de la Casa de la Vila) o a la Deixalleria Municipal. Per tal d’obtenir-la és indispensable ser titular del pagament de la taxa d’escombraries.
  • Sistema de segellat. A la part posterior de la Targeta Deixalleria hi ha espais que seran segellats quan es facin aportacions a la Deixalleria Municipal o a la Deixalleria Mòbil.
  • Descomptes. Per les targetes segellades, s’obtindran vals de descompte. Caldrà obtenir un mínim de 12 segells, ja sigui en una o dues targetes.
  • Obtenció dels vals. Per tal d’obtenir els vals de descompte, caldrà portar a l'OAC, dins de l'horari d'atenció al públic, la Targeta Deixalleria amb els segells corresponents. El termini per bescanviar les targetes en vals de descompte acaba el 31 de març de 2024.
  • Ús dels vals. Els vals de descompte obtinguts amb la Targeta Deixalleria es podran utilitzar fins al 30 de setembre de 2024 als establiments adherits a la Unió de Botiguers.

  Més informació sobre reciclatge i recollida selectiva a Súria: www.suria.cat/recicla.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11-01-2024 12:07