Súria celebrarà una Marató de donació de sang aquest dissabte 23 de setembre amb nombroses activitats

Última revisió 18-09-2023 19:23
18/09/2023

La plaça de Sant Joan acollirà aquest proper dissabte 23 de setembre una Marató de donació de sang que es perllongarà durant tot el dia, amb actuacions, jocs infantils, caminada, concurs de ball infantil, tast de vins i altres activitats. La Marató, sota el lema ‘Donar sang sona bé!’, tindrà lloc a la plaça de Sant Joan a partir de les 9.00 h amb l’objectiu de promoure aquesta pràctica solidària en un entorn festiu.

L’organització d’aquesta iniciativa solidària és a càrrec del Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Súria i l’Associació de Donants del Bages.

La Marató també compta amb la col·laboració de les associacions de veïns dels barris del Poble Vell, Joncarets i Santa Maria, les entitats Casal de la Dona, El Pakitu no Puja, Societat Atlètica de Súria, Centre d’Esports Súria, Centre Excursionista i Unió Ciclista Mig-Món, i el patrocini de nombroses empreses i establiments comercials.

La Marató de donació de sang també vol ser un homenatge al surienc Juan José González, que al llarg de la seva vida va ser un promotor molt destacat de la donació de sang a la vila. Juan José González també va ser regidor de l’Ajuntament de Súria entre els anys 2003-11.

El programa d’activitats de la Marató de donació de sang d’aquesta dissabte 23 de setembre és el següent:

  • 9.00 h. Caminada popular. Inscripcions limitades. Més informació: telèfon 615.94.78.37. Lloc de sortida: davant del local del Centre Excursionista.
  • Matí. Jocs infantils a càrrec de Montse Delgado. Concurs de ball infantil. Tast de vins a càrrec dels Tractets.
  • Tarda. Actuacions de Montse Gallego, Escola de Dansa Maria Cinta (Súria), Coro Esperanza Macarena, Escuela Alegría Esencia Flamenca, Escuela de baile Sandra Barea Las Flamenquitas (Manresa), Escuela la Diosa grup Dikela (Castellbell i el Vilar), Escola la Diosa grup Undive (Castellbell i el Vilar), Escuela de baile Lourdes Giménez (Sant Fruitós de Bages), Escuela de baile Swing Manresa, coro rociero los Cabales, Escuela de guitarra Paco Galán, Casa de Andalucía de Manresa, coro rociero Nuevos Comienzos (Esparreguera) i Sweet India.

Al llarg de la jornada també hi haurà sortejos, servei de bar i obsequis per a les persones donants.

  • Enllaç per descarregar el programa de la Marató de donació de sang: Enllaç.