L'Escola Municipal de Música farà una nova edició de la Setmana Cultural del 25 al 31 de març

Última revisió 21-03-2023 18:48
21/03/2023

L’Escola Municipal de Música celebrarà una nova edició de la Setmana Cultural a partir del dissabte 25 de març. L’acte de cloenda serà una sessió de música i moviment amb l’animador Lluís Atcher, oberta a tots els infants de tres a sis anys, que tindrà lloc divendres 31 de març a les 17.15 h a la plaça Salvador Perarnau.

La Setmana Cultural de l’Escola Municipal de Música inclou prop d’una trentena de tallers, audicions, sessions especialitzades i altres activitats, adreçades bàsicament a l’alumnat del centre. La primera activitat serà un assaig obert de la Jove Orquestra de la Catalunya Central (JOCC) al Petit Auditori de l’Escola.

Els tallers de la Setmana Cultural estaran dedicats a temes com la gravació, la improvisació, el manteniment i la història dels instruments, entre d’altres. Una altra activitat prevista serà un taller de danses del món, a càrrec del grup Corrandes Animació.

La Setmana Cultural també oferirà el dijous 30 de març un taller de música i moviment que també forma part del programa de l’Escola de Salut, adreçada a persones a partir de 60 anys.

L’objectiu de la Setmana Cultural és aprofundir en el treball de les classes a través d’activitats formatives, audicions i sessions d’aprofundiment amb intèrprets i formacions musicals destacades.

L’organització de la Setmana Cultural és a càrrec de l’Escola Municipal de Música i l’AMPA de l’Escola, amb el suport de l’Ajuntament de Súria, JOCC i Diputació de Barcelona.

  • Enllaç per descarregar el programa de la Setmana Cultural de l’Escola Municipal de Música: Enllaç.