L'Escola Municipal de Música fa el concert de final de curs al Parc Municipal Macary i Viader

Última revisió 20-06-2023 13:27
20/06/2023

El Parc Municipal Macary i Viader va acollir el passat divendres 16 de juny el concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música, amb l’actuació de diferents formacions instrumentals i corals del centre, davant d’un públic nombrós. L’Escola tanca aquesta setmana el curs 2022-23 amb les audicions de l’alumnat.

Les formacions instrumentals participants en el concert de final de curs van ser les següents: Orquestra Diabòlica, Grup de Guitarres, Grup de Trompetes, Grup d’Acordions, Grup de Melòdiques i Grup de Violins. El concert es va tancar amb la interpretació de la cantata ‘La ciutat i la lluna’ de Poire Vallvé i Rafel Simó, a càrrec de l’alumnat de l’Aula Infants i el Cor de Nivell Bàsic i Elemental.

En el transcurs de l’acte, la directora de l’Escola Municipal de Música, Sílvia Vinadé, va agrair la dedicació de l’alumnat al llarg del curs i també en la preparació del concert.

Les properes actuacions de l’alumnat de l’Escola Municipal de Súria seran a càrrec de la Coral Sórissons (divendres 14 de juliol) i de la JazzBand Navàs-Súria (dissabte 15 de juliol), dins del programa de la Festa Major.

D’altra banda, la JazzBand Navàs-Súria, formada per alumnes de les dues Escoles Municipals de Música, va actuar diumenge 18 de juny en el concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música de Navàs, dirigida per Jordi Pujols.