L'Ajuntament inicia una nova edició dels tallers gratuïts per a adults sobre estimulació cognitiva, creativitat i dibuix

Última revisió 12-10-2022 10:34
02/09/2022

L'Ajuntament de Súria ha iniciat una nova edició dels tallers gratuïts per a adults sobre estimulació cognitiva, creativitat i dibuix, després de la que va tenir lloc entre els mesos d’abril i juny passats. Les persones interessades s’hi han d’apuntar prèviament, ja que les places són limitades i s’atendran d’acord amb l’ordre d’entrada de les butlletes d’inscripció.

Les sessions dels tallers tindran lloc de forma setmanal o bisetmanal fins al 20 de desembre, d’acord amb la següent programació:

  • Taller d’estimulació cognitiva. Adreçat a persones majors de 60 anys, residents a Súria. S’hi treballaran aspectes cognitius com la memòria, la motricitat fina, la retenció, la percepció i l’atenció, a través d’exercicis de memòria, càlcul, raonament i llenguatge. Horari de les sessions: cada dijous, de 15.30 a 17.00 h.
  • Taller creatiu. Adreçat a persones majors de 18 anys, residents a Súria. Introducció al món de les manualitats, amb l’objectiu de fer petites activitats de diferents disciplines de caire artesanal en un nivell bàsic, com macramé, brodat a mà, tècnica Furoshiki, crochet, amigurumi i costura. Horari de les sessions: dimarts i divendres, de 16.00 a 18.00 h.
  • Taller de dibuix. Adreçat a persones majors de 18 anys, residents a Súria. Dibuix del natural d’objectes quotidians, retrats, paisatges, cos humà, personatges, etcètera, utilitzant diferents tècniques per dominar la pròpia observació i la capacitat intuïtiva. Horari de les sessions: dilluns i dimecres, de 18.00 a 19.30 h.

El període d'inscripcions es mantindrà fins a cobrir les places disponibles. L’organització és a càrrec de l'àrea municipal de Benestar Social, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Els grups seran d’un màxim de 25 persones. Les sessions tenen lloc a l’edifici de l’Escola Municipal de Formació d’Adults.

Les persones interessades han de portar omplerta la butlleta d’inscripció a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic.

  • Enllaç per descarregar el tríptic i la butlleta d’inscripció: Enllaç.

Imatge dels tallers gratuïts per a adults - A partir del divendres 2 de setembre.
Imatge dels tallers gratuïts per a adults - A partir del divendres 2 de setembre.