L'Ajuntament de Súria posa en marxa una campanya per detectar situacions d'emergència provocades per l'excés de calor

Última revisió 23-05-2024 19:44
21/07/2023

L'Ajuntament de Súria ha posat en marxa una campanya per atendre possibles situacions de necessitat provocades per l’excés de calor entre persones vulnerables. Aquesta campanya inclou la distribució de fulls informatius a totes les llars de la vila amb els telèfons de contacte dels serveis municipals per a casos d’urgència.

La campanya s’adreça especialment a persones grans i a persones amb problemes de salut o una especial sensibilitat a les altes temperatures, que no tinguin ningú proper a qui poder recórrer en cas de necessitat.

Els telèfons dels serveis municipals per avisar en aquestes situacions d’emergència són els següents:

  • Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC): telèfon 93.868.28.00 (en horari d’atenció al públic).
  • Policia Local: telèfon 93.869.64.00 (24 hores).

La campanya ha estat impulsada per les àrees municipals de Sanitat i de Seguretat Ciutadana, davant l’onada de calor extrema d’aquests darrers dies.

L’Ajuntament també fa una crida a totes les persones que puguin conèixer en el seu entorn alguna situació de necessitat extrema per l’excés de calor, per tal que es posin en contacte amb l’Ajuntament.

Fulls de la campanya de l'Ajuntament de Súria per detectar possibles situacions d'emergència per l'excés de calor, especialment entre persones vulnerables.
Fulls de la campanya de l'Ajuntament de Súria per detectar possibles situacions d'emergència per l'excés de calor, especialment entre persones vulnerables.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria