L'Ajuntament de Súria i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener fan una xerrada sobre la reducció del plàstic d'un sol ús al comerç i la restauració

Última revisió 15-11-2023 19:01
15/11/2023

L'Ajuntament de Súria i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener han organitzat una xerrada informativa sobre la reducció del plàstic d’un sol ús entre els establiments comercials i de restauració de la vila. L’acte tindrà lloc el proper dimarts 21 de novembre en dues sessions específiques per a cadascun dels sectors esmentats.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, impulsada per l’àrea municipal de Medi Ambient, és oferir eines pràctiques per prevenir l’ús dels plàstics d’un sol ús i incorporar nous hàbits per a ser més sostenibles. L’acte s’emmarca dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Els horaris de les dues sessions previstes són els següents:

  • 15.00 h. Sessió adreçada a comerços i establiments.
  • 16.30 h. Sessió adreçada a bars i restaurants.

Les dues sessions tindran lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila, a càrrec de l’assessoria mediambiental Entorna3. Es tracta d’una activitat gratuïta, sense inscripció prèvia.

La celebració d’aquesta xerrada informativa té el suport de la Diputació de Barcelona.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una convocatòria d’àmbit europeu que enguany es desenvoluparà entre els dies 18 i 26 de novembre.

Imatge del cartell informatiu sobre la xerrada de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, adreçada als sectors del comerç i la restauració.
Imatge del cartell informatiu sobre la xerrada de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, adreçada als sectors del comerç i la restauració.