www.suria.cat/inscripcions.

">

L'Ajuntament convoca una sessió participativa oberta i una enquesta ciutadana per elaborar el Pla Local de Salut de Súria

Última revisió 15-11-2023 10:42
14/11/2023

L'Ajuntament de Súria ha convocat una sessió participativa sobre els principals problemes de salut i les seves opcions de millora a la vila, dins dels treballs d’elaboració del Pla Local de Salut. Aquest acte és obert a tothom i tindrà lloc el dimarts 21 de novembre al Casal de Joves a les 18.30 h, amb inscripcions prèvies a través del web www.suria.cat/inscripcions.

Un altre dels elements que es tindran en compte per a l’elaboració del Pla Local de Salut serà una enquesta que es podrà trobar al CAP Goretti Badia, a les farmàcies de la vila, a L'Esplai i a l’adreça d’internet www.suria.cat/enquesta, al llarg d’aquest mes de novembre.

El Pla Local de Salut definirà els objectius estratègics i les accions concretes per a la millora de la salut i la promoció dels hàbits de vida saludables en els propers anys. En la seva elaboració hi participen professionals del sector sanitari, representants municipals, responsables d’entitats, agents socials i altres persones interessades

Les inscripcions a la sessió participativa del Pla Local de Salut es podran fer fins al dilluns 20 de novembre a les 12.00 h. Les persones interessades també s’hi podran apuntar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic. En la sessió participativa hi haurà un berenar per a les persones assistents.

L’equip impulsor del Pla Local de Salut està format per membres de l’equip de govern i tècnics municipals, l’equip d’atenció primària (EAP) de Súria, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i CatSalut, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la coordinació de l’assessoria bagenca Amb Salut.