La Setmana de la Gent Gran comença amb la renovació del Consell Municipal de la Gent Gran i una sessió de cinema

Última revisió 26-10-2023 19:23
26/10/2023

La Setmana de la Gent Gran va començar aquest dimecres 25 d’octubre amb l’acte de renovació del Consell Municipal de la Gent Gran i una sessió de cinema a L’Esplai. El programa de la Setmana continuarà el divendres 3 de novembre amb una caminada a les Guixeres.

L’acte de renovació del Consell Municipal de la Gent Gran va tenir lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila, amb la presència dels seus membres, de l’alcalde Albert Coberó i les regidores de Drets Socials, Esther Cabezos, de Sanitat, Olga Tena, i d’Igualtat, Montserrat Albacete.

En aquest nou curs 2023-24, la composició del Consell serà la següent: Montserrat Algué, Jordi Asensio, Jaume Balaguer, Valeriana Cabrera, Magda Esquius, Salvador Jofre, Montserrat Reguant, Dolores Rodríguez, Narcisa Ruiz, Maribel Sánchez i Roser Torras.

En el transcurs de l’acte de renovació, l’alcalde Albert Coberó va agrair el treball de les persones que formen part del Consell i les va animar a continuar per tal que la veu de les persones grans segueixi estant present en el debat públic sobre les qüestions que afecten aquest i altres col·lectius de la vila.

El Consell Municipal de la Gent Gran és un òrgan de consulta i participació per plantejar propostes i organitzar i iniciatives adreçades a les persones grans.

Les properes activitats de la Setmana de la Gent Gran són les següents:

Divendres 3 de novembre

  • 9.00 h. Caminada a les Guixeres, a càrrec del Centre Excursionista. Aquesta activitat també forma part del programa de la 2a Escola de Salut de Súria. Lloc de sortida: plaça de la Serradora.

Dimarts 7 de novembre

  • 8.30 h. Excursió a Lleida. Places exhaurides. Lloc de sortida: Estació d’Autobusos.

La Setmana de la Gent Gran és organitzada per l’Ajuntament de Súria, a través de les àrees de Drets Socials, Sanitat i Igualtat, el Consell Municipal de la Gent Gran, Escola Municipal de Formació d’Adults, Casal de la Dona, Associació de Gent Gran, Centre Excursionista i Obra Social La Caixa.

Membres del Consell Municipal de la Gent Gran, amb l'alcalde Albert Coberó i regidores del govern municipal, després de l'acte de renovació celebrat dins de la Setmana de la Gent Gran.
Membres del Consell Municipal de la Gent Gran, amb l'alcalde Albert Coberó i regidores del govern municipal, després de l'acte de renovació celebrat dins de la Setmana de la Gent Gran.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria