La JazzBand Navàs-Súria tanca amb èxit la seva gira de tres concerts a Mallorca

Última revisió 25-05-2023 18:20
25/05/2023

La JazzBand Navàs-Súria va cloure amb èxit la seva gira de tres concerts a Mallorca, que es va desenvolupar el passat cap de setmana a Palma, Manacor i Marratxí. Aquesta formació musical està integrada per alumnes de les Escoles Municipals de Música de Navàs i Súria.

La gira es va iniciar divendres 19 de maig a l’Associació S’Escat (Manacor), una entitat dedicada al foment de la cultura. Els altres concerts van tenir lloc dissabte 20 i diumenge 21 de maig, respectivament, al claustre de la Residència i Centre de Dia Oms de Sant Miquel (Palma de Mallorca) i a la Fira d’Entitats de Marratxí, organitzada per l’Agrupament Escolta i Guia Soca-Arrel i Espai d’Activitats Musicals Major 82.

L’experiència de la gira ha estat molt positiva per a l’alumnat que forma part de la JazzBand Navàs-Súria, després de les fites dels darrers anys. La direcció musical dels concerts va anar a càrrec de Jordi Pujols.

La JazzBand Navàs-Súria va publicar l’any 2021 el disc ‘Aprenentatjazz’, amb la col·laboració del prestigiós músic argentí Emilio Solla, guanyador d’un premi Grammy. Un any després, la JazzBand va oferir concerts conjunts a Itàlia i Catalunya amb la Banda John Lennon de la ciutat italiana de Mirandola.

A més d’aquestes actuacions, la JazzBand ha tocat amb destacats solistes com l’esmentat Emilio Solla, Elisabet Raspall, Guillermo Callero i Joan Chamorro.