La Biblioteca Pública de Súria participa en les iniciatives de sensibilització sobre la salut mental

Última revisió 18-10-2023 18:32
18/10/2023

La Biblioteca Pública de Súria participa en les activitats de sensibilització sobre la salut mental amb un aparador cultural de llibres i pintures, i una sessió del Club de Lectura. Aquestes activitats formen part del programa organitzat per les biblioteques del Bages i del Moianès en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

L’aparador cultural ‘La Salut Mental és cosa de tothom’ es pot veure durant tot aquest mes d’octubre a la Biblioteca Pública en l’horari habitual d’obertura. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del taller artístic inclusiu L’Art de Viure d’Ampans.

L’altra activitat prevista serà la tertúlia que el Club de Lectura de la Biblioteca Pública dedicarà a la novel·la ‘La luna no está’ de l’escriptor britànic Nathan Filer, el dimecres 22 de novembre.

El programa d’activitats de les biblioteques del Bages i el Moianès sobre la salut mental té el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat.

El Dia Mundial de la Salut Mental es va celebrar el passat 10 d’octubre. L’objectiu d’aquesta data és sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, lluitar contra l’estigmatització i impulsar iniciatives per millorar l’atenció a les persones afectades.

Aparador cultural 'La Salut Mental és cosa de tothom' a la Biblioteca Pública de Súria.
Aparador cultural 'La Salut Mental és cosa de tothom' a la Biblioteca Pública de Súria.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria