La 7a edició d'Art en Cicle oferirà tres espectacles de música i teatre entre els dies 14 d'abril i 5 de maig

Última revisió 11-04-2024 18:21
05/04/2024

El 7è festival d’arts escèniques de Súria Art en Cicle oferirà tres espectacles de música folk, teatre i teatre infantil entre els dies 14 d’abril i 5 de maig al Teatre del Foment Cultural. L’organització d’aquesta edició és a càrrec del Foment Cultural i l’Ajuntament de Súria, a través de l’àrea municipal de Cultura.

Com en anys anteriors, els objectius principals del 7è Art en Cicle són oferir espectacles de qualitat i contribuir a la dinamització cultural de la vila. Les entrades i abonaments d’aquesta edició ja es poden adquirir a l’establiment Milar Reguant Agut i al web https://entrades.fomentculturalsuria.cat.

La programació del 7è Art en Cicle de Súria és la següent:

Diumenge 14 d’abril

  • 18.00 h. Concert de folk ‘Atika, tornant a les arrels’. Atika és un quartet de música folk progressiva, establert a Aarhus (Dinamarca).

Diumenge 21 d’abril

  • 18.00 h. Teatre ‘Un concert a la Casa Blanca’ de Jordi Roigé. Obra interpretada pel surienc Roc Esquius, Mingo Ràfols i Mercè Pons sobre la relació entre el músic Pau Casals i el president d’Estats Units John Fitzgerald Kennedy.

Diumenge 5 de maig

  • 17.00 i 18.30 h. 7è Art en Cicle: Teatre infantil ‘Frederick’ de Jordi Palet. Obra interpretada per Companyia Teatre al Detall, inspirada lliurement en el conte ‘Frederick’ de Leo Leoni. Dues sessions.

Tots els espectacles es faran al Teatre del Foment Cultural.