La 2a edició de l'Escola de Salut de Súria comença amb una alta assistència

Última revisió 15-09-2023 13:33
15/09/2023

La 2a edició de l’Escola de Salut de Súria va començar dijous 14 de setembre amb una alta assistència, seguint la línia de la primera edició que va tenir lloc fa pocs mesos. El programa previst es desenvoluparà fins a mitjan desembre amb prop d’una quinzena d’activitats, com xerrades i caminades, entre d’altres.

L’organització de l’Escola de Salut de Súria és a càrrec de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central i l’Ajuntament de Súria a través de les àrees municipals de Sanitat i Igualtat, amb la participació de l’equip sanitari del CAP Goretti Badia i la col·laboració de l’Associació de Gent Gran, Centre Excursionista, Escola Municipal de Música, Pou4-SAS i Fundació La Caixa.

La iniciativa s’adreça especialment a persones majors de 60 anys, amb l’objectiu d’oferir eines pràctiques per a la millora del benestar físic i emocional.

La primera activitat d’aquesta segona edició va ser la xerrada ‘Moviment a casa’, a càrrec de la fisioterapeuta Lisa Padró, professional del CAP Goretti Badia. L’acte va tenir lloc a les instal·lacions de L’Esplai. Entre les persones presents en la xerrada es trobava la regidora de Joventut, Medi Ambient i Igualtat, Montserrat Albacete.

Un dels missatges destacats d’aquesta primera xerrada va ser la necessitat de mantenir una activitat física regular i una vida social activa. També s’hi van donar exemples d’exercicis senzills per poder realitzar a casa.

El programa de l’Escola de Salut de Súria continuarà el proper dijous 21 de setembre amb la xerrada ‘Cuidem el cuidador’, que s’iniciarà a les 10.30 h a L’Esplai.

Inici del programa de la 2a Escola de Salut de Súria, amb la xerrada 'Moviment a casa'.
Inici del programa de la 2a Escola de Salut de Súria, amb la xerrada 'Moviment a casa'.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria