Exit de participació de la 1a Marxa Nòrdica Vila de Súria, amb més de dues-centes persones inscrites

Última revisió 19-02-2024 18:38
19/02/2024

Més de dues-centes persones inscrites van participar aquest diumenge 18 de febrer en la 1a Marxa Nòrdica Vila de Súria, una iniciativa pensada per estendre la pràctica d’aquesta modalitat esportiva que afavoreix la salut i el coneixement de l’entorn natural. La prova va anar precedida d’una sessió formativa i d'escalfament al Parc Municipal Macary i Viader.

Aquesta primera edició formava part del calendari de marxes nòrdiques de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Les persones participants van optar entre dos recorreguts senyalitzats d’uns 7 i 12 quilòmetres.

La celebració de la 1a Marxa Nòrdica Vila de Súria va atreure persones de la vila i de diferents comarques de tot Catalunya. Entre participants, instructors, col·laboradors i organitzadors, la prova surienca va comptar amb la presència de més de 260 persones.

La seva organització va anar a càrrec del Centre Excursionista, àrea de Sanitat de l’Ajuntament de Súria i Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, amb la col·laboració de l’emissora municipal Ràdio Súria i diferents firmes patrocinadores.