El programa d'exercicis 'Anem a moure'ns' per a la gent gran començarà el proper 16 d'octubre

Última revisió 27-09-2023 16:47
26/09/2023

L'Ajuntament de Súria iniciarà el dilluns 16 d’octubre una nova edició de les sessions d’exercicis ‘Anem a moure’ns’, adreçades a persones a partir de 60 anys. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar a l'àrea de Drets Socials (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d'atenció al públic.

Les sessions tindran lloc al Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort. Les persones participants es distribuiran en dos grups:

  • Grup A: dilluns i dimecres feiners.
  • Grup B: dimarts i dijous feiners.

El programa ‘Anem a moure’ns’ és una iniciativa de caràcter gratuït. L'organització és a càrrec de les àrees municipals de Drets Socials i Esports, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les sessions del programa es basen en exercicis per reforçar les capacitats físiques, de coordinació i comunicacionals de la gent gran. Les sessions tindran lloc des del 16 d’octubre de 2023 fins al 13 de juny de 2024, en els dies esmentats.

Les condicions per participar en aquest programa són les següents:

  • Persones a partir de 60 anys i residents al municipi de Súria.
  • Que es puguin desplaçar individualment per fer les activitats.
  • Sense dificultats greus de capacitat cognitiva.
  • Amb bona predisposició a participar en activitats de grup.

L’horari de les sessions serà de 9.30 a 10.30 h.

Les persones interessades poden presentar la butlleta d’inscripció a l’àrea de Drets Socials de l’Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d’atenció al públic.

  • Enllaç per descarregar el full d’inscripcions al programa ‘Anem a moure’ns’ per a la gent gran: Enllaç.