El President de la Generalitat visita la Casa de la Vila en la seva primera estada oficial a Súria

Última revisió 04-01-2022 21:15
04/01/2022

El President de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat la Casa de la Vila aquest dimarts 4 de gener, dins de la seva primera estada oficial a Súria. El cap de l’executiu català ha estat acompanyat per l’alcalde Albert Coberó, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, els membres de la corporació municipal i diferents autoritats del territori.

L’estada del President de la Generalitat a Súria ha començat a les instal·lacions de l’empresa ICL, on ha mantingut reunions amb la direcció i amb el comitè d’empresa, a més de visitar la rampa de Cabanasses i altres dependències.

A la Casa de la Vila, el President de la Generalitat ha expressat la seva satisfacció per la visita a Súria com a municipi que acull “l’empresa de referència de la Catalunya central i l’empresa minera per excel·lència de Catalunya”, i ha manifestat la disposició del Govern català a col·laborar pel progrés de Súria. Pere Aragonès també s’ha mostrat esperançat que aquest 2022 podrà ser “un any de recuperació a tots els nivells”, tot i l’actual impacte de la pandèmia.

L’alcalde de Súria ha agraït la visita del cap de l’executiu català i també ha manifestat la voluntat de “col·laboració” pel desenvolupament de la vila. Per la seva banda, la consellera de Presidència ha explicat que la Generalitat vol ser “el principal aliat del món municipal”.

Després de saludar els membres de la corporació al saló de sessions de la Casa de la Vila, el President de la Generalitat ha signat en el Llibre d’Honor i ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Súria i amb la consellera de la Presidència.

Altres responsables institucionals presents en l’acte han estat la delegada territorial de la Generalitat a la Catalunya Central, Rosa Vestit, i el director dels serveis territorials del departament de la Presidència a la Catalunya Central, Ferran Martínez.