El Carnestoltes de Súria manté l'animació habitual, amb set comparses i gran varietat de disfresses

Última revisió 14-02-2024 18:48
11/02/2024

El Carnestoltes de Súria s’ha celebrat aquest dissabte 10 de febrer amb molta animació i gran varietat de disfresses. La rua estava formada per set comparses que han omplert de música i color el centre de la vila, amb l’acompanyament d’una batucada i un DJ.

Les comparses participants han estat Fed*arts*, AFA Francesc Macià, Salikiss, La Peste, Los Mágicos, Oompa-loompas i Super Tajas, amb Batukada Shangó i DJ Jaime. Com és habitual, en la rua també hi han participat nombrosos grups petits i persones disfressades.

La sortida de la rua s’ha endarrerit a causa de la pluja, tot i que s’ha pogut fer el recorregut previst des del barri de Sant Jaume fins al Pavelló Municipal d’Esports, passant per la travessia principal de la vila i altres carrers de l’entorn.

Posteriorment, l’animació s’ha traslladat al Pavelló, on ha tingut lloc el tradicional sopar de Carnestoltes i un ball amb el grup Alricokoco.

En aquesta edició, el Carnestoltes de Súria ha mantingut el seu caràcter festiu amb un to marcadament familiar i una presència destacada de les escoles de la vila.

La festa ha estat organitzada per l’Ajuntament de Súria, a través de l’àrea municipal de Festes, i la Comissió del Carnestoltes. L’organització agraeix la implicació de totes les persones que han participat en l’edició d’enguany, mantenint l’animació habitual del Carnestoltes de Súria, tot i les dificultats meteorològiques.