Salutació de l'Alcalde

 

Benvolguts suriencs, benvolgudes surienques,
 

Com a alcalde de Súria, vull donar-vos la benvinguda al web de l’Ajuntament, que per damunt de tot vol ser una eina útil per a totes les persones que vulguin informar-se sobre els serveis municipals, enviar-nos comentaris i suggeriments a través del correu electrònic o conèixer aspectes destacats de la nostra vila en àmbits com les festes, les tradicions, el teixit associatiu o el patrimoni històric.

Gràcies a Internet, la ciutadania disposa de nous mitjans per fer sentir la seva veu, i les institucions podem ser més accessibles i transparents. El nostre repte és aprofitar aquestes oportunitats per posar-nos encara més al servei de les persones i avançar des del consens cap a la millora de la vila i el reforçament de la cohesió social.

Us convido a fer-vos vostre aquest web municipal. Volem escoltar totes aquelles propostes que serveixin per anar endavant i resoldre problemes dins de les competències i els recursos que tenim els ajuntaments. La comunicació és un instrument bàsic per trobar espais d’entesa i treballar plegats en benefici de tothom.

Albert Coberó i Aymerich

Alcalde de Súria

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-06-2023 11:05