Punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Súria disposa d'un punt de recàrrega de vehicles elèctrics que és ubicat al carrer Ignasi Abadal, al davant del Pavelló Municipal d’Esports.

Aquest servei forma part de les iniciatives promogudes des del Consell Municipal de Medi Ambient per tal d’avançar cap a la transició energètica i promoure la mobilitat sostenible.

La capacitat de la instal·lació permet completar la càrrega d’un vehicle en un termini màxim aproximat de dues a quatre hores, en funció de les característiques tècniques del model. El servei permet la càrrega simultània i completa de dos vehicles elèctrics.  

La recàrrega pot ser activada amb qualsevol targeta habilitada per la recàrrega de vehicles elèctrics que s’utilitzi en altres municipis. Els usuaris que ho necessitin també poden recollir una targeta a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic.

El funcionament d'aquest punt de recàrrega de vehicles elèctrics és possible per l'aplicació de l’acord marc de mobilitat sostenible de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), i amb el suport de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07-04-2021 19:04