Ràdio Súria

L'emissora municipal Ràdio Súria emet per la freqüència 107.8 FM. També es pot escoltar en directe a través del web de l’emissora.

La seva primera emissió va tenir lloc el 3 de setembre de 1983, coincidint amb la celebració de la 4a Fira de Mostres de la vila. Prèviament, a mitjans dels anys cinquanta del segle XX havia funcionat a la vila una altra emissora, també anomenada Ràdio Súria, i que havia estat impulsada per un grup d’afeccionats suriencs.

Els primers estudis de l'emissora municipal Ràdio Súria eren ubicats a la planta superior de la Casa de la Vila, i la seva freqüència original era el 102.6 FM. En aquella primera etapa, la gestió de l’emissora era a càrrec de l’entitat Ràdio Club Súria.

Al llarg de la seva història, Ràdio Súria ha estat nexe d’unió de moltes persones, especialment joves, amb una programació basada en la música, l'esport i la informació local. En alguns casos, l’emissora ha estat el punt de partida per a periodistes suriencs que posteriorment han treballat en altres mitjans d’àmbit comarcal o nacional.

A començaments de 2022, la Generalitat va guardonar el programa de sensibilització mediambiental 'Climàtics', elaborat per alumnat de les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac, amb el Premi Escoles Verdes.

DADES DE CONTACTE

 Adreça: carrer Tarragona, 15-17, primera planta, 08260-Súria.

 Plànol d'ubicació: Enllaç 

 Telèfon: 93.868.29.36.

 Adreces electròniques: radiosuria@suria.cat i somradiosuria@gmail.com
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-01-2024 12:59