POUM

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El Programa de Participació Ciutadana, aprovat pel ple municipal en la sessió ordinària del 22 de desembre de 2015, estableix les accions a realitzar per tal de fomentar els drets d’informació i participació al llarg del procés.

Prèviament, entre els mesos de setembre i octubre de 2015 es va portar a terme una enquesta sobre el model de municipi i les principals necessitats de Súria en aspectes com la mobilitat, les vies públiques, l’entorn natural o l’oferta de sòl industrial, entre d’altres temes. L’equip redactor del POUM va tenir en compte els resultats d’aquesta enquesta per a l’elaboració del document d’avanç.

A mitjans de gener de 2016 va ser instal·lada una exposició al pati interior de la Casa de la Vila sobre les línies fonamentals de l’avanç del POUM.

El Ple Municipal va aprovar el 30 de juny de 2022 un dictamen de convalidació i ampliació de les accions de participació ciutadana sobre l'elaboració del POUM. En aplicació d'aquest dictamen es van portar a terme actes oberts de presentació de l'avanç del POUM el 7 de juliol de 2022, a més d'altres actuacions com la celebració de sessions informatives, la publicació d'un tríptic informatiu, l'obertura d'un període de consultes, etcètera.

 CANALS DE PARTICIPACIÓ

Per aportar suggeriments sobre el procés d'elaboració del POUM de Súria es pot enviar un missatge a través d'aquest web o bé presentar una instància, ja sigui presencialment a les dependències de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic, o a través de la seu electrònica.

  • Enviar missatge: Enllaç

  • Enllaç per descarregar el model d'instància general: Enllaç.

  • Enllaç a la seu electrònica de l'Ajuntament: Enllaç.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-07-2022 17:45