Igualtat i Solidaritat

PROTOCOL LOCAL CONTRA VIOLÈNCIES MASCLISTES

El Protocol Local per a l'Abordatge Integral de les Violències Masclistes al municipi va ser aprovat per unanimitat en la sessió que el Ple Municipal va celebrar el 23 de desembre de 2021.

Un dels objectius del document és consolidar una millor coordinació entre tots els agents implicats en el tractament i seguiment d'aquesta problemàtica, compartint la informació necessària per a la prevenció dels casos, la valoració dels riscos existents i l'atenció a les víctimes.

L’elaboració del Protocol va ser impulsada per les àrees municipals de Seguretat Ciutadana, Benestar Social, Sanitat, Igualtat, Solidaritat, Ocupació, Joventut i Esports, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La redacció del document va anar a càrrec d’una grup de treball format per responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament, professionals especialitzats, representants de les direccions dels centres d’ensenyaments de la vila i dels Mossos d’Esquadra, tècnics del Consell Comarcal del Bages i de la Diputació de Barcelona.

  • Enllaç per descarregar el Protocol Local per a l’Abordatge Integral de les Violències Masclistes: Enllaç.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10-01-2022 19:02