Fira Medieval d'Oficis

MÚSICA I AMBIENTACIÓ PER VIURE L'AMBIENT D'UNA PETITA VILA MEDIEVAL

El Poble Vell de Súria, un dels nuclis antics més ben conservats de Catalunya, ofereix l’entorn ideal per a la celebració de la Fira Medieval d’Oficis. L’atractiu dels seus carrers i places es veu potenciat amb una ambientació que reforça el caràcter tradicional del barri, des del màxim respecte possible a la realitat històrica.

La música i la dansa eren components molt destacats de les festes medievals. La banda sonora de la Fira Medieval d’Oficis de Súria és a càrrec de grups que omplen els carrers i places del Poble Vell amb sons que ens traslladen a una altra època.

D’aquesta manera, els visitants poden tastar un ric patrimoni musical que ens arriba en tota la seva diversitat: cançons d’amor, de festa, pietoses o satíriques, per a un públic de sensibilitat moderna, però interpretades des del màxim respecte a l’original.

Els visitants poden reviure així l’ambient d’una petita vila medieval, amb domassos i altres elements característics de l’època, als quals s’afegeix la recreació d’una mina de sal per recordar la llarga tradició minera de Súria.

A més, algunes cases del Poble Vell obren les seves portes per tal que els visitants en puguin visitar els baixos i els antics cellers. Per tots aquests motius, la Fira Medieval d’Oficis es converteix en un autèntic viatge en el temps.

 

→ TIRAR ENRERE

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-10-2023 18:48