Servei de Comunicació

DIFUSIÓ D'ACTIVITATS

El servei de comunicació de l’Ajuntament de Súria s’encarrega de portar a terme la difusió de les activitats municipals a través de notes de premsa i de donar suport a les àrees i serveis municipals mitjançant l’elaboració de cartells, fulletons, programes d’actes, etcètera.

A més de la seva difusió pública a la vila, aquest material informatiu es distribueix habitualment entre els mitjans de comunicació d’àmbit surienc, comarcal i nacional, sovint acompanyat d’imatges en format digital dels actes celebrats.

Posteriorment, aquestes imatges són incorporades a l’arxiu fotogràfic de l’Ajuntament com a documents de la Súria actual.

En aquest mateix àmbit de difusió d’activitats, i com a servei a les entitats de la vila, el servei de comunicació de l’Ajuntament dóna a conèixer l’agenda d’activitats previstes de la vila entre els mitjans de comunicació suriencs i comarcals, a més de publicar-la als propis canals de difusió municipal a internet.

Aquesta agenda d’activitats s’elabora bàsicament a partir dels actes que les entitats han posat prèviament en coneixement del servei de comunicació.

Altres tasques del servei de comunicació de l’Ajuntament són l’actualització i el manteniment dels canals de difusió municipal a internet, i la redacció i el disseny del butlletí municipal La Torre.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07-02-2023 17:32