Associació de Voluntaris

ANY DE FUNDACIÓ: 2012.

HISTÒRIA: l’Associació de Voluntaris va néixer amb l’objectiu de donar una resposta cívica a les problemàtiques socials més greus derivades de la crisi econòmica. En la seva creació van participar Càritas Parroquial i l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament. Les seves activitats compten amb el suport d’entitats i persones de la vila.

ACTIVITATS PRINCIPALS: les principals línies de treball són les següents:

  • Aliments Súria: captació, emmagatzematge, distribució i administració d’aliments no peribles i productes de la llar per a famílies necessitades.
  • Infants Súria: accions lúdiques i educatives per a infants que es trobin en risc d’exclusió social. L’Associació de Voluntaris també gestiona un espai d’atenció primerenca per detectar i atendre possibles situacions de risc en el desenvolupament dels infants en els àmbits familiar, sanitari, educatiu o social, entre d’altres. La posada en marxa d’aquest espai té el suport de l’Ajuntament de Súria, l’empresa ICL i La Caixa.
  • Gent gran: suport a l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament per atendre persones grans o amb pocs recursos en aspectes emocionals i de suport pràctic.

DADES DE CONTACTE

- Telèfon: 93.868.28.00.

- Correu electrònic: voluntariatsuria@gmail.com

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-11-2019 11:39