Arxiu Municipal

L’Arxiu Municipal aplega, conserva i difon el fons documental generat per la mateixa administració municipal, i també recull els testimonis documentals que els ciutadans i ciutadanes i les entitats locals hi vulguin dipositar mitjançant cessió o donació.

D’aquesta manera, esdevé el gresol de la memòria col·lectiva i reflecteix els canvis i transformacions viscuts al llarg de la seva història.

L’Arxiu Municipal de Súria aplega milers de documents, el més antic dels quals data de l’any 1705. En total, aquesta documentació ocupa més de 2.500 unitats d’instal·lació, que es tradueixen en 322 metres lineals.

Gràcies a un conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona, tota aquesta valuosa documentació ha estat inventariada per tal de garantir-ne la preservació i facilitar la seva consulta. Arran d’aquest conveni, l’Arxiu Municipal de Súria també forma part de la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona.

DADES DE CONTACTE

- Adreça: tercera planta de la Casa de la Vila (carrer Ernest Solvay, 13. 08260-Súria).

- Per a consultes: cal concertar cita prèvia a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), ja sigui presencialment o a través del telèfon 93.868.28.00.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-09-2021 13:56