Súria formarà part de la Xarxa de Punts Lila de la Diputació per prevenir violències masclistes

Última revisió 24-11-2022 18:17
24/11/2022

Súria formarà part de la Xarxa de Punts Lila, impulsada per la Diputació de Barcelona per tal de prevenir violències masclistes amb el suport d’establiments i equipaments públics i privats. Es tracta de comerços, equipaments esportius, sanitaris o culturals, entre d’altres, que esdevindran punts informatius i de referència per a la prevenció i sensibilització contra aquesta problemàtica.

Els establiments o equipaments adherits a la Xarxa de Punts Lila estaran identificats amb distintius i disposaran d’informació sobre prevenció de violències masclistes. També disposaran de pautes bàsiques per informar i derivar els casos que detectin, en cas que sigui necessari.

En total, més d’una vintena de municipis de les comarques de Barcelona s’incorporaran a la Xarxa de Punts Lila. L’any passat es va dur a terme una prova pilot a diferents poblacions, amb una bona acollida per part dels establiments locals i la ciutadania.

Al llarg de l’any 2023, la Diputació de Barcelona cedirà carpes de Punts Lila als ajuntaments de municipis per sota dels 20.000 habitants per informar, sensibilitzar i prevenir les actituds masclistes i els comportament sexistes en espais públics d’oci, festes, concerts i activitats d’entreteniment.

Logotip de la Xarxa de Punts Lila de la Diputació de Barcelona.
Logotip de la Xarxa de Punts Lila de la Diputació de Barcelona.