PROGRAMA DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Última revisió 28-02-2023 18:45
28/02/2023

Dimecres 8 de març

  • 18.00 h. Acte commemoratiu del Dia Internacional de la Dona. Lectura del manifest a càrrec del Consell Municipal de la Gent Gran. Actuació de l’Escola Municipal de Música. Publicació d’un vídeo a les xarxes socials de l’Ajuntament, amb la col·laboració dels Consells Municipals de la Gent Gran i dels Infants. Vídeo dirigit per Daniel Enguix. Lloc: Casa de la Vila.

Divendres 10 de març

  • 18.30 h. Sessió de Ioga Feet Up. A càrrec de la monitor especial Txell Fusté i Gemma Serrat. Places limitades. Inscripcions prèvies a l’àrea municipal de Benestar Social, abans del dimecres 8 de març. Lloc: Pavelló Municipal d’Esports.

Diumenge 12 de març

  • 9.00 h. Caminada de la Dona. Dos recorreguts de 5 i 8 quilòmetres. Les persones participants tindran esmorzar, avituallament i obsequi. Cal portar got. Amb l’actuació de LaTrup Duet. Inscripcions prèvies a l’àrea municipal de Benestar Social i al Centre Excursionista de Súria (telèfon 615.94.78.37) abans del dilluns 6 de març. Lloc de sortida i arribada: plaça de Sant Joan.

Organització del programa del Dia Internacional de la Dona a Súria: Ajuntament de Súria, amb el suport del Consell Municipal de la Gent Gran, Consell Municipal dels Infants, Escola Municipal d’Adults, Escola Municipal de Música, Centre Excursionista, Casal de la Dona, Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Bages, Consell Comarcal del Bages i Diputació de Barcelona. La Caminada de la Dona compta amb el suport del Pacte d’Estat contra la violència de gènere.