L'Ajuntament organitza la tercera edició dels Tallers Gratuïts per a Adults sobre creativitat i estimulació cognitiva

Última revisió 28-09-2023 17:59
17/01/2023

L'Ajuntament de Súria ha iniciat la tercera edició dels Tallers Gratuïts per a Adults sobre creativitat i estimulació cognitiva. Les persones interessades s’hi han d’apuntar prèviament, presentant la butlleta d’inscripció a l’Oficina d’Atenció a Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic.

L’organització dels Tallers Gratuïts per a Adults és a càrrec de l’àrea municipal de Benestar Social, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les sessions dels tallers tindran lloc de forma setmana o bisetmanal, d’acord amb la següent programació:

  • Taller creatiu. Adreçat a persones majors de 18 anys, residents a Súria. Activitats de caire artesanal en un nivell bàsic, com a introducció en el món de les manualitats (macramé, brodat a mà, tècnica Furoshiki, crochet, amigurumi i costura). Data d’inici: dimarts 17 de gener. Horari de les sessions: dimarts i divendres feiners, de 16.00 a 18.00 h.
  • Taller d’estimulació cognitiva. Adreçat a persones majors de 60 anys, residents a Súria. S’hi treballaran aspectes cognitius com la memòria, la motricitat fina, la retenció, la percepció i l’atenció, entre d’altres. Data d’inici: dijous 2 de febrer. Horari de les sessions: dijous feiners, de 15.30 a 17.00 h.

Els grups tindran un màxim de 25 persones. Les admissions seran per ordre de registre d’entrada, fins a cobrir les places disponibles.

Les sessions dels Tallers Gratuïts per a Adults tenen lloc a l’edifici de l’Escola Municipal de Formació d’Adults, al costat de la Casa de la Vila.

  • Enllaç per descarregar el tríptic i la butlleta d’inscripció: Enllaç.