L'Ajuntament organitza la quarta edició dels Tallers Gratuïts per a Adults sobre creativitat i estimulació cognitiva

Última revisió 28-09-2023 19:40
28/09/2023

La 4a edició dels Tallers Gratuïts per a Adults s’iniciarà aquest dimarts 3 d’octubre amb la primera sessió d’un taller creatiu sobre manualitats pràctiques. El següent taller previst d’aquest curs 2023-24 serà dedicat a l’estimulació cognitiva, i començarà dijous 19 d’octubre.

L’organització dels Tallers Gratuïts per a Adults és a càrrec de l'Ajuntament de Súria, a través de l’àrea de Drets Socials, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les persones interessades s’hi han d’apuntar prèviament, presentant la butlleta d’inscripció a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic.

Les sessions dels tallers tindran lloc de forma setmana o bisetmanal, d’acord amb la següent programació:

  • Taller creatiu. Adreçat a persones majors de 18 anys, residents a Súria. Activitats de caire artesanal en un nivell bàsic com a introducció en el món de les manualitats (macramé, brodat a mà, tècnica Furoshiki, crochet, amigurumi i costura). Data d’inici: dimarts 3 d’octubre. Horari de les sessions: dimarts i divendres feiners, de 15.30 a 17.30 h.
  • Taller d’estimulació cognitiva. Adreçat a persones majors de 60 anys, residents a Súria. S’hi treballaran aspectes cognitius com la memòria, la motricitat fina, la retenció, la percepció i l’atenció, entre d’altres. En aquesta edició, com a novetat, s’hi incorporen sessions musicals a càrrec de l’Escola Municipal de Música. Data d’inici: dijous 19 d’octubre. Horari de les sessions: dijous feiners, de 15.30 a 17.00 h.

Els grups tindran un màxim de 25 persones. Les admissions seran per ordre de registre d’entrada, fins a cobrir les places disponibles.

Les sessions dels Tallers Gratuïts per a Adults tindran lloc a l’edifici de l’Escola Municipal de Formació d’Adults, al costat de la Casa de la Vila.

  • Enllaç per descarregar el tríptic i la butlleta d’inscripció dels Tallers Gratuïts per a Adults: Enllaç.

Imatge del tríptic informatiu dels Tallers Gratuïts per a Adults (curs 2023-24)..
Imatge del tríptic informatiu dels Tallers Gratuïts per a Adults (curs 2023-24)..