www.suria.cat/inscripcions.

">

L'Ajuntament organitza dues sessions de formació per al voluntariat sobre la gestió de colònies controlades de gats

Última revisió 17-01-2024 18:29
13/11/2023

L'Ajuntament de Súria ha organitzat per als dimecres 22 i 29 de novembre dues sessions de formació per a les persones voluntàries que ja tenen cura de les colònies controlades de gats i les que vulguin afegir-s’hi. Les inscripcions s’han de fer prèviament a través del web www.suria.cat/inscripcions.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’àrea municipal de Medi Ambient, amb l’objectiu d’oferir bones pràctiques de gestió de les colònies controlades de gats per garantir el benestar dels animals, evitant l’aparició de problemàtiques sanitàries o de convivència.

Les dues sessions són obertes a tothom, sobretot a les persones que ja formen part del voluntariat o que ho vulguin ser. La seva celebració tindrà lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila, de 17.30 a 20.30 h.

El contingut de les dues sessions serà el següent:

  • Primera sessió: alimentació, salubritat, neteja i gestió de conflictes veïnals, entre d’altres.
  • Segona sessió: protocols d’actuació en cas de malaltia, mètode CER (captura, esterilització i retorn) i gestió d’incidències i conflictes, entre d’altres.

Les sessions seran a càrrec de Fundació Fauna, una entitat sense ànim de lucre que col·labora amb la Generalitat i treballa per la protecció i benestar dels animals.