La segona Octoberfest-Festa de la Tardor omple de música i animació la plaça de Sant Joan

Última revisió 30-10-2023 17:03
30/10/2023

La segona edició de l’Octoberfest-Festa de la Tardor a Súria va omplir de música i animació la plaça de Sant Joan el passat dissabte 28 d’octubre. Les actuacions van tenir el protagonisme de grups locals, amb activitats organitzades per a persones i col·lectius de totes les edats.

L’objectiu de l’Octoberfest-Festa de la Tardor era oferir un espai d’oci i retrobament per a joves, adults, famílies i infants, seguint la línia de la primera edició. Els grups musicals participants enguany han estat Marcianitus, 555 Project, The Paxanguers i Dalton Bang. L’Octoberfest-Festa de la Tardor es va cloure amb una sessió del DJ Cristian Hoock.

A més de les actuacions musicals, també s’hi van fer tallers infantils, una zona pícnic chillout i un sopar musical amb la presència de foodtrucks i estands de les cerveses artesanes La Pirata i Guineu.

L’organització de l’Octoberfest-Festa de la Tardor va anar a càrrec de l’Ajuntament de Súria i Casal de Joves, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Com en altres celebracions, en aquesta nova edició de l’Octoberfest-Festa de la Tardor hi va estar present el Punt Lila, una iniciativa de l’Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona per a la prevenció d’actituds masclistes en entorns d’oci.

El cap de setmana ha estat molt intens a Súria en l’activitat relacionada amb la cultura, la festa i l’esport. A més de l’Octoberfest-Festa de la Tardor, també han tingut lloc la cursa de muntanya del Campionat Maqui organitzada per Escaldats, la 14a Diada Castellera dels Salats, el Halloween i Festa dels Socis de l’Associació de Veïns Sant Isidre-barri de Joncarets, la presentació dels equips i de l’àlbum de cromos del Centre d’Esports, les primeres representacions del musical ‘Funda d’espines’ a càrrec del Foment Cultural i El Corriol, un taller de marxa nòrdica del Centre Excursionista i un berenar-ball a L’Esplai.