La Policia Local i la Brigada actuen per facilitar l'accés al Cementiri amb motiu de la diada de Tots Sants

Última revisió 29-10-2021 17:38
29/10/2021

La Policia Local de Súria farà aquest dilluns 1 de novembre les tasques habituals de senyalització i control del trànsit per facilitar l'accés en vehicle privat fins al Cementiri Municipal amb motiu de la diada de Tots Sants. La Brigada Municipal d'Obres i Serveis també ha portat a terme els habituals treballs de neteja i desbrossament dels vorals d'accés.

L'horari d'obertura del Cementiri es mantindrà entre les 8.00 i les 20.00 h, de forma ininterrompuda.

Com és habitual, els automòbils podran ser estacionats a l'entorn de l'entrada principal del Cementiri i a l'aparcament del Solell del Barber, proper al carrer del Roser.

Recentment s’ha portat a terme una esclarida de vegetació i arbres a l’entorn del Cementiri Municipal, dins dels treballs de delimitació d’una franja de seguretat contra incendis forestals a l’entorn del nucli urbà i dels barris de la vila.

La Policia Local recorda a les persones que es desplacin fins al Cementiri en vehicle privat que no deixin a l'interior cap objecte a la vista i que es recordin de tancar les portes dels seus mitjans de transport per tal d'evitar possibles robatoris.

El manteniment del Cementiri Municipal és a càrrec del Grup Mémora com a empresa concessionària del recinte.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.