La Junta de Govern Local aprova obres de millora a l'entorn dels contenidors del carrer Campanar i del barri de Fusteret

Última revisió 27-12-2021 17:20
27/12/2021

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest mes de desembre el projecte i contractació de les obres d’adequació de les àrees de contenidors de residus sòlids urbans que hi ha al carrer Campanar (barri del Poble Vell) i al barri de Fusteret. En tots dos casos, una de les actuacions previstes consistirà en la implementació d’un tancament de fusta a l’entorn dels contenidors.

El projecte inclou altres actuacions a l’entorn de les dues zones de contenidors:

  • Carrer del Campanar (Poble Vell): substitució d’un tram de 40 metres de barana metàl·lica, trasllat d’arqueta, desbrossada de vegetació, anivellació de terres i formació de paviment de formigó.
  • Barri de Fusteret: adequació de mur i neteja d’esllavissada.

La realització de les dues obres ha estat proposada per les respectives associacions de veïns, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. El desenvolupament del projecte és coordinat per l’àrea municipal d’Urbanisme.

Aquestes obres tindran una durada aproximada de tres mesos, amb un pressupost d’execució de 20.318,92 euros, IVA inclòs.

Logotip d'obres.
Logotip d'obres.