La JazzBand Navàs-Súria porta la seva música a Mallorca en una gira de tres concerts

Última revisió 19-05-2023 13:28
19/05/2023

La JazzBand Navàs-Súria farà aquest divendres 19 de maig a Manacor el primer dels tres concerts d’una gira que es desenvoluparà a Mallorca durant el cap de setmana. Aquestes actuacions representen un nou pas endavant per a aquesta formació musical, que aplega alumnes de les Escoles Municipals de Música de Navàs i Súria.

Aquest primer concert de la gira tindrà lloc a l’Associació S’Escat, una entitat manacorina dedicada al foment de la cultura, especialment centrada en les activitats musicals. Els següents concerts es faran a Palma de Mallorca i a Marratxí. El director de la JazzBand Navàs-Súria és el músic Jordi Pujols.

El programa de la gira és el següent:

Divendres 19 de maig

  • 20.00 h. Concert a l’Associació S’Escat (Manacor). Organització: Associació S’Escat.

Dissabte 20 de maig

  • 11.00 h. Concert a la Residència Sant Miquel (Palma de Mallorca).

Diumenge 21 de maig

  • 10.00 h. Concert a la plaça de Can Flor de Pòrtol (Marratxí). Organització: Agrupament Escolta i Guia Soca-Arrel i Espai d’Activitats Musicals Major 82, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Marratxí.

L’any 2022, la JazzBand Navàs-Súria va fer un intercanvi amb la Banda John Lennon de la ciutat italiana de Mirandola, amb concerts conjunts a Itàlia i Catalunya. El mateix any, també va oferir un concert conjunt a Navàs amb la Sant Andreu Jazz Band.

Una altra de les col·laboracions destacades de la JazzBand Navàs-Súria va donar lloc a la publicació del disc ‘Aprenentatjazz’ amb el prestigiós músic argentí Emilio Solla, guanyador d’un premi Grammy. El disc va ser presentat en concerts conjunts a Navàs, Súria i al Teatre Kursaal (Manresa).

Al llarg de la seva trajectòria, la JazzBand Navàs-Súria ha actuat amb altres destacats solistes com Elisabet Raspall, Guillermo Callero i Joan Chamorro.